Ridning

I söndags var Emma här och provred Nalle. Nalle var ganska bongstyrig, mer en vanligt. Vi red ut i skogen och tog en sväng på Sanda vägen , där travade vi, när vi skulle vända emåt igen började Nalle kasta sig runt, hoppade över diket, ut på ny sådd åker inte så bra hoppas det inte blev några stora spår. Han ville inte komma med hemåt utan krånglade . Tillsist tog han ett språng över diket och gick med hem. Emma tyckte det var lite roligt med en sådan häst sa hon. Jag hoppas att hon inte blev skrämd. Jag har pratat med Anna om ridlektioner on kan bäst på måndagar sa hon. Jag har mailat till Emmaas mamma och meddelat detta så vi får se om hon nappar eller om hon struntar i att rida. Jag längtar efter min dotter Linneá, jag vill att hon kommer hem snart.  

Planeringsdagar

Har varit på planeringsdagar i Stockholm, vi övernattade på Birger Jarls hotell i centrala Stockholm. 1:a dagen var mycket givande, vi åt lax till lunch, på kvällen tog vi en promenad till gamlastan och där startade vi vid Järntorget Spökvandring i gränderna på gamla stan. Vi fick höra historian om hur Stockholm var för flera hundra år sedan vi fick veta om pesten, digerdöden, hur stockholmsslött kom till, om S:t Göran och draken, om Stockholms blodbad m.m Det värsta var att det regnade hela tiden så jag blev sjöblöt eftersom jag inte hade något paraply. Vi åt en 3 rättersmidddag på en resturang där man gick ner i en källare som var var i flera rum som var valv. Jätte gott! Sed<an tog vi en rask promenad tillbaka till hotelleet. Efter att bytt till torra klädr så träffades vi i baren där vi drack en god öl. Sedan var det natti natti. Andra dagen var det mycket diskussioner om våra gemensamma mål. Kl 16 var det dagts att sluta och hinna med 16.37 tåget tillbaka till Enköping .

Nu är det klart med Hagen!

Äntligen kommer vi att öka ut hästhagen, jag pratade med Göran igår och fick klart att vi får öka ut hagen till granhäckensslut. Nu ska vi staka ut med stängselstolp, jag köpte grovrep till att stängsla in hagen med, jag kanske måste köpa fler stolpar till själva padocken.  I helgen kommer vi att börja. Jag fick också besked att Emma Nordstedt vill ida Nalle några ggr/vecka, jätte bra Linnea känner henne så det är lugnt för den delen tror jag. Jag har varit och klippt mej idag. Blev nog litgrisare kort för min smak tycker jag.  I helgen var hela familjen  på visingsö med familjen Loman Hammarlund, vi vår också i Gränna där vi fick se hur de tillverkar polkagrisar, köpte hem till barnbarnen så de ska få smaska lite till lördags godistunden.

oroliga tider

Linnea är sjuk, symtomen visar ganska tydligt på Borrelia. Jag har sagt till henne att hon måste till VC för att få pencillin. Om hon vore hemma så jag kunde köra henne till doktorn, men nej så enkelt är det inte. Hon är 31 mil ifrån mej. Jag hoppas att hon får komma till lkaren i morgon. Annars är de3et stor risk att jag åker och hämtar henne.

RSS 2.0